top of page

Participation Beyond Voting

Updated: Nov 29, 2022



Το πρόγραμμα Participation Beyond Voting σχεδιάστηκε από νέους για νέους και έχει στόχο να μας φέρει σε επαφή με τις διάφορες μορφές συμμετοχής στα κοινά πέρα από τον παραδοσιακό τρόπο της ψήφου στην κάλπη.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 20 μήνες και μέσα σε αυτούς θα πραγματοποιηθούν 10 διήμερα εργαστήρια με διαφορετική θεματική το κάθε ένα. Νέοι ηλικίας 18-30 ετών θα μπορούν να συμμετέχουν στα εργαστήρια που τους ενδιαφέρουν για να μάθουν, να συναναστραφούν με άλλους νέους και να συμμετέχουν στα κοινά με ένα ομαδικό τρόπο!




Το δεύετρο εργαστήρι έχει ως θέμα "Προκλήσεις της Δημοκρατίας", μεταξύ άλλων θα δούμε:

  • Πώς τηρούνται οι δημοκρατικές διαδικασίες μετά την εκλογή αντιπροσώπων; Από που προκύπτει η διαφθορά;

  • Ποιος ο ρόλος μας στη διατήρηση της δημοκρατίας;

Θα πραγματοποιηθεί στο Anmaria Beach Hotel στην Αγία Νάπα το Σαββατοκυρίακο 12-13 Νοεμβρίου 2022. Η προσέλευση στο ξενοδοχείο θα γίνεται το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στις 9:30. Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+. Η συμμετοχή στο εργαστήριο είναι δωρεάν και περιλαμβάνει πλήρη διαμονή και διατροφή.


Δήλωση συμμετοχής:


  • Όσοι δεν είναι μέλη του Σωματείου μπορούν να κάνουν εγγραφή σαν μέλη του Σωματείου μας για να ενημερώνονται και να έχουν το δικαίωμα να λαμβάνουν μέρος στις δράσεις του Σωματείου στο σύνδεσμο: Εγγραφή και ακολούθως να συμπληρώσουν τη δήλωση συμμετοχής στο εργαστήριο πιο κάτω.

  • Όσοι είναι μέλη του Σωματείου θα πρέπει να έχουν ανανεωμένη συνδρομή για το έτος 2022 και τα προηγούμενα έτη. Η ανανέωση συνδρομής γίνεται μέσω της ιστοσελίδας μας στον ακόλουθο σύνδεσμο: Ανανέωση συνδρομής και ακολούθως να συμπληρώσουν τη δήλωση συμμετοχής στο εργαστήριο πιο κάτω.

  • Όσοι είναι ήδη μέλη του Σωματείου μπορούν να προχωρήσουν απευθείας συμπληρώνοντας τη δήλωση συμμετοχής στο εργαστήριο.




103 views0 comments
bottom of page