top of page

Εργαστήριο "Ελευθερία Έκφρασης" 3-4 Δεκεμβρίου στον Πεδουλά

Στο πλαίσιο του προγράμματος Participation Beyond Voting διοργανώνεται εργαστήριο με θέμα "Ελευθερία Έκφρασης" το Σαββατοκυρίακο 3-4 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο Elyssia Hotel στον Πεδουλά.


Στο εργαστήριο θα συμμετέχουν 30 νέοι οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν άλλους νέους, να ανταλλάξουν απόψεις και να μάθουν για την ελευθερία έκφρασης μέσω δραστηριοτήτων μη τυπικής μάθησης.


Η προσέλευση στο ξενοδοχείο Elyssia Hotel στον Πεδουλά θα γίνεται το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 9:30.

Το εργαστήριο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+, η συμμετοχή για άτομα έως 30 ετών είναι δωρεάν και περιλαμβάνει διαμονή και πλήρη διατροφή.


Δήλωση συμμετοχής:

  • Όσοι δεν είναι μέλη του Σωματείου μπορούν να κάνουν εγγραφή σαν μέλη του Σωματείου μας για να ενημερώνονται και να έχουν το δικαίωμα να λαμβάνουν μέρος στις δράσεις του Σωματείου στο σύνδεσμο: Εγγραφή και ακολούθως να συμπληρώσουν τη δήλωση συμμετοχής στο εργαστήριο πιο κάτω.

  • Όσοι είναι μέλη του Σωματείου θα πρέπει να έχουν ανανεωμένη συνδρομή για το έτος 2022 και τα προηγούμενα έτη. Η ανανέωση συνδρομής γίνεται μέσω της ιστοσελίδας μας στον ακόλουθο σύνδεσμο: Ανανέωση συνδρομής και ακολούθως να συμπληρώσουν τη δήλωση συμμετοχής στο εργαστήριο πιο κάτω.

  • Όσοι είναι ήδη μέλη του Σωματείου μπορούν να προχωρήσουν απευθείας συμπληρώνοντας τη δήλωση συμμετοχής στο εργαστήριο.

 

Το πρόγραμμα Participation Beyond Voting σχεδιάστηκε από νέους για νέους και έχει στόχο να μας φέρει σε επαφή με τις διάφορες μορφές συμμετοχής στα κοινά πέρα από τον παραδοσιακό τρόπο της ψήφου στην κάλπη.


Στο πλαίσιο του προγράμματος έχουν ολοκληρωθεί μέχρι στηγμής 2 εργαστήρια και προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν ακόμη 8. Το τελευταίο εργαστήριο είχε θέμα "Προκλήσεις για τη Δημοκρατία" και πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκυρίακο 12-13 Νοεμβρίου 2022 στην Αγία Νάπα.






40 views0 comments
bottom of page